Ruukkujuusto
Julkaistu
15–20 annosta
- 150 g voita
- 250 g rahkaa
- 200 g juustoraastetta (esim. Turunmaa )
- 100 g sinihomejuustoa (esim. Aura )
- 1–2 valkosipulin kynttä
- ½ tl mustapippuria
- 1 dl persiljaa
Valmistusohje
Sekoita monitoimikoneella tai sähkövatkaimella pehmeän voin joukkoon rahka ja raastetut juustot sekä mausteet.
Tarjoile leivän tai suolakeksien kanssa.
Resepti: Satu Nokkonen/Maa- ja kotitalousnaiset
Kuva: Maa- ja kotitalousnaisten Keskus / Timo Viljakainen
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa