Ruukkujuusto

15–20 annosta

  • 150 g voita
  • 250 g rahkaa
  • 200 g juustoraastetta (esim. Turunmaa )
  • 100 g sinihomejuustoa (esim. Aura )
  • 1–2 valkosipulin kynttä
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 dl persiljaa

Valmistusohje

Sekoita monitoimikoneella tai sähkövatkaimella pehmeän voin joukkoon rahka ja raastetut juustot sekä mausteet.

Tarjoile leivän tai suolakeksien kanssa.

Resepti: Satu Nokkonen/Maa- ja kotitalousnaiset

Kuva: Maa- ja kotitalousnaisten Keskus / Timo Viljakainen

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!