Julkaistu
Vanha kunnon peruna maistuu taivaalliselta, kun sen valelee ruskeaksi paistetulla voilla! Samassa liemessä -ohjelman reseptillä syntyy tämä mainio lisuke myös pihville. Tämä on lisäke, mutta mikä lisäke! Ruskea voi eli pähkinävoi nostaa peruspotut aivan uuteen sfääriin.
Ainekset
- 1 kg pieniä perunoita
- 2 dl ruskeaa voita
- 3 rkl ruohosipulia
Valmistusohje
Pese ja harjaa perunat, mutta älä kuori niitä. Keitä perunat kypsäksi.
Kaada kattilaan ruskea voi ja riko perunoiden rakennetta haarukalla, jotta saat voin imeytymän perunaan. Koristele ruohosipulilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.