Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Ruskistettu kaalikeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • ½ keräkaalia
  • 1 sipuli
  • 40 g voita
  • ½ tl sokeria
  • 1 tl kokonaisia kuminansiemeniä
  • 1 laakerinlehti
  • 1 1/4 l vihanneslientä

Koristeeksi

  • tuoretta timjamia

Valmistusohje

1. Leikkaa kaali pieniksi paloiksi ja kuori ja silppua sipuli. Ruskista kaali- ja sipulisilppu useissa erissä voissa paistinpannulla.

2. Siirrä kaikki tilavaan kattilaan. Kaada päälle vihannesliemi ja lisää sokeri, kumina ja laakerinlehti. Anna keiton kiehua hiljalleen vähintään 40 minuuttia.

3. Tarjoile keitto hyvin kuumana lämmitetyiltä lautasilta. Koristele tuoreella timjamilla.

Lisää aiheesta:

Tällä tavoin valmistettu kaalisoppa on todellinen herkku kaikessa yksinkertaisuudessaan. Upeat maut syntyvät siitä, että kaali ja sipuli ruskistetaan voissa ennen kuin ne haudutetaan hitaasti kypsiksi. Tarjoa mielellään jyväistä leipää keiton lisänä.

Kirvelikeitto
Täytetyt sipulit
Broileri-risi-bisi
Kasvisborssikeitto
Kaalikeitto makkaralla
Isoäidin kaalikääryleet
KaalikeittoKeitotKananmunatonSadonkorjuuKasvisruokaGoGreenPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kaalikeitto
  • 22.01.202413:02
    Jauhelihakeitto

    Kaalikeitto 2.0 – Imanin ja Leenan hittiohje

  • 12.11.201816:45
    Hellapoliisi

    Hellapoliisin kaali-jauhelihakeitto

  • 18.02.201300:00
    Keitot

    Ruskistettu kaalikeitto

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kaalikeitto les Landesista

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Peruna-lehtikaalikeittoa ja valkosipulimakkaroita