Rusina-papaijakeksit

Eksoottisia makuja Kristan valmistamissa kekseissä. Näitä on ihan pakko syödä yksi jos toinenkin.

Ainekset 24 kpl

  • 50 g kuivattuja papajoita
  • 75 g rusinoita
  • 50 g valkosuklaata
  • 125 g voita
  • 1,5 dl fariinisokeria
  • 2 tl vanilliinisokeria
  • 1 kananmuna
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 1/2 dl vehnäjauhoja

Valmistusohje

Hienonna papaijapalat ja rusinat. Rouhi valkosuklaa. Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit kuohkeaksi. Vatkaa joukkoon muna.

Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää taikinaan yhdessä rusinoiden, papaijan ja valkosuklaan kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa se 24 osaan. Pyörittele taikinasta palloja ja painele ne litteiksi leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 200-asteisen uunin ylätasolla noin kymmenen minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.