Rusina-kuskusjälkiruoka
Kuskusta jälkiruoaksi? Kyllä, näin ainakin Tunisiassa. Tämä jälkiruoka tarjoillaan yleensä pienissä kulhoissa kuuman maidon kera. Jälkiruoka valmistuu nopeasti ja helposti. Sopii hyvin myös välipalaksi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 dl kuskusia
- 2 dl vettä
- 1 dl rusinoita
- 3 rkl voita
- 1 maustemitta suolaa
- 2 rkl sokeria
Valmistusohje
1. Keitä vesi kattilassa. Lisää kuskus, rusinat, suola ja puolet voista. Laita kansi päälle, ota kattila liedeltä ja anna kuskusin turvota 6 minuuttia.
2. Lisää sokeri ja loput voista. Tarjoile halutessasi kuuman maidon kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Taivaallinen omenahillo
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Anun mokkakakku
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista