Rusina-kuskusjälkiruoka

Kuskusta jälkiruoaksi? Kyllä, näin ainakin Tunisiassa. Tämä jälkiruoka tarjoillaan yleensä pienissä kulhoissa kuuman maidon kera. Jälkiruoka valmistuu nopeasti ja helposti. Sopii hyvin myös välipalaksi.

Neljälle

  • 2 dl kuskusia
  • 2 dl vettä
  • 1 dl rusinoita
  • 3 rkl voita
  • 1 maustemitta suolaa
  • 2 rkl sokeria

Valmistusohje

1. Keitä vesi kattilassa. Lisää kuskus, rusinat, suola ja puolet voista. Laita kansi päälle, ota kattila liedeltä ja anna kuskusin turvota 6 minuuttia.

2. Lisää sokeri ja loput voista. Tarjoile halutessasi kuuman maidon kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja