Rukiiset Välimeren suupalat
Kevään ja kesän juhlakausi on jo käynnistynyt. Helpot ja herkulliset tarjottavat ilahduttavat niin juhlijoita kuin juhlanjärjestäjääkin. Jos olet epävarma näiden suupalojen menekistä, voit varata ainekset valmiiksi kaappiin ja täyttää niitä vähitellen ennen tarjoilua.
Rukiiset Välimeren suupalat (noin 25 annosta)
- 200 g ruohosipulituorejuustoa
- ½ ruukku basilikaa
- 125 g mozzarellapalloja
- 2-3 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
- ruohosipulia tai basilikaa
- 25-50 kpl ruissipsejä
Valmistusohje
Hienonna basilika ja sekoita ruohosipulituorejuuston joukkoon.
Laita 25 ruissipsiä tarjoiluvadille. Pursota tuorejuustoa sipseille. Laita jokaisen päälle mozzarellapallo ja aurinkokuivattua tomaattia. Koristele ruohosipulilla tai basilikalla.
Mikäli haluat, voit laittaa kanneksi toisen sipsin.
Nosta tarjolle!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka