Rouskurosolli
Tarjoa rosolli vaikkapa metsämiehen sipulirouskujen kanssa!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 2 keitettyä porkkanaa
- 2 pientä etikkapunajuurta
- 2 maustekurkkua
- 1 hapahko omena
- 1 dl sipulirouskuja
Kastike
- 1/2 dl smetanaa
- 1 rkl Rajamäen Mausteista Etikkaa
- suolaa
- 1/2 dl kuohukermaa
Valmistusohje
Suikaloi porkkanat, punajuuret, maustekurkut sekä omena. Paloittele sipulirouskut. Asettele ainekset omiksi ryhmikseen tarjoiluvadille.
Valmista kastike sekoittamalla smetanan joukkoon Mausteista Etikkaa, suolaa sekä vaahdoksi vatkattua kermaa. Tarjoa kastike erikseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia