Rouskurosolli

Tarjoa rosolli vaikkapa metsämiehen sipulirouskujen kanssa!

Ainekset

  • 2 keitettyä porkkanaa
  • 2 pientä etikkapunajuurta
  • 2 maustekurkkua
  • 1 hapahko omena
  • 1 dl sipulirouskuja

Kastike

  • 1/2 dl smetanaa
  • 1 rkl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • suolaa
  • 1/2 dl kuohukermaa

Valmistusohje

Suikaloi porkkanat, punajuuret, maustekurkut sekä omena. Paloittele sipulirouskut. Asettele ainekset omiksi ryhmikseen tarjoiluvadille.

Valmista kastike sekoittamalla smetanan joukkoon Mausteista Etikkaa, suolaa sekä vaahdoksi vatkattua kermaa. Tarjoa kastike erikseen.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!