Rouskurosolli
Julkaistu
Tarjoa rosolli vaikkapa metsämiehen sipulirouskujen kanssa!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 2 keitettyä porkkanaa
- 2 pientä etikkapunajuurta
- 2 maustekurkkua
- 1 hapahko omena
- 1 dl sipulirouskuja
Kastike
- 1/2 dl smetanaa
- 1 rkl Rajamäen Mausteista Etikkaa
- suolaa
- 1/2 dl kuohukermaa
Valmistusohje
Suikaloi porkkanat, punajuuret, maustekurkut sekä omena. Paloittele sipulirouskut. Asettele ainekset omiksi ryhmikseen tarjoiluvadille.
Valmista kastike sekoittamalla smetanan joukkoon Mausteista Etikkaa, suolaa sekä vaahdoksi vatkattua kermaa. Tarjoa kastike erikseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa