Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Rosmariinipestobroileria

Hellapoliisi
Julkaistu 26.10.2017 10:33

MTV LIFESTYLE

4 annosta

  • 4 broilerinfileetä
  • ripaus suolaa
  • 2 dl juustoraastetta
  • 2 rkl öljyä
  • 3–4 dl kuohu- tai ruokakermaa

Rosmariinipestokastike

  • 70 g parmesaanijuustoa
  • 1–2 valkosipulinkynttä
  • 50 g pinjansiemeniä
  • 1 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1 ruukku rosmariinia
  • (ripaus suolaa)

Valmistusohje

Ota broilerinfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

Valmista sitten pestokastike.

Laita parmesaanijuusto, kuoritut valkosipulinkynnet, pinjansiemenet, oliiviöljy ja rosmariini tehosekoittimeen tai leikkuriin ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.

Tarkista maku. Lisää joukkoon tarvittaessa ripaus suolaa.

Nuiji broilerinfileitä tarvittaessa kevyesti kelmun välissä.

Levitä fileille rosmariinipestokastiketta ja ripaus suolaa.

Ripottele päälle juustoraaste.

Käännä fileet kaksin kerroin ja paista kuumassa pannussa öljyssä molemmin puolin väri pintaan. Tiputa lämpötilaa ja kaada joukkoon kerma. Anna hautua miedolla lämmöllä kastiketta sekoitellen.

Yrtit tekevät arkisestakin ruoasta uudenlaista. Valmista upea pestokastike ja mausta sitä rosmariinilla. Valmista seuraksi esimerkiksi valkosipuliperunoita tai paahdettuja uunijuureksia.

Tarkista maku. Koristele halutessasi tuoreella rosmariinilla.

Lisää aiheesta:

Bruschetta-broileri uunissaParmankinkkuun käärittyä broileria ja pinaattiaGluteeniton broileri-pastasalaatti rucola-pestokastikkeellaTäytettyä porsaanfileetä ja portviinikastikettaMarinoitua porsaanfileetä kesävihanneksinPestotäytteinen broilerinfilee ja voissa paistetut kasvikset
HellapoliisiPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Hellapoliisi
  • 11.12.201816:55
    Hellapoliisi

    Hellapoliisin glögimarinoidut päärynät

  • 26.10.201710:33
    Pääruoat

    Rosmariinipestobroileria

  • 12.09.201708:52
    Munakas

    Metsäsienimunakas

  • 04.09.201708:42
    Pasta

    Opiskelijan tonnikalapasta

  • 25.08.201710:52
    Leivonta

    Kesäkurpitsakakku