Riistakäristystä ja pastaa

Riista-, hirven. ja poronkäristyksestä valmistuu näppärästi pikapata. Niitä kannattaakin pitää kotona pakastimessa kiireisten päivien varalta.

4 annosta

  • 250 g riistakäristystä
  • voita paistamiseen
  • 1 sipuli
  • suolaa ja pippuria
  • 50 g herkkusieniä
  • 200 g ruokakermaa

Tarjoiluun

  • puolukoita
  • hienonnettua persiljaa
  • 4 annosta pastaa

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista riistakäristys kuumalla pannulla. Siirrä lihat pataan ja kuullota pannulla sipuli. Lisää pataan sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuullota sienet ja sekoita pataan. Lisää ruokakerma ja keitä kokoon muutaman minuutin ajan.

3. Tarjoa pata heti pastan, puolukoiden ja persiljan kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.