Ricottatäytteiset quesadillat
Kesäaikaan quesadilloja voi hyvin valmistaa grillillä. Kokeile vaihtaa cheddarjuusto vaihtelun vuoksi ricottaan.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 8 vehnätortillaa
- 200 g ricottaa
- 100 g tuoreita pinaatinlehtiä
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 tl chilipippuria
- 1 tl chilijauhetta
Valmistusohje
1. Laita puolet tortilloista leikkuulaudalle. Lado päälle pinaatinlehdet. Mausta ja laita päälle ricottajuustoa.
2. Laita loput leivistä päälle kansiksi ja paina kiinni kevyesti.
3. Grillaa n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla hiilloksella. Paloittele leivät ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan