Ricottatäytteiset quesadillat
Kesäaikaan quesadilloja voi hyvin valmistaa grillillä. Kokeile vaihtaa cheddarjuusto vaihtelun vuoksi ricottaan.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 8 vehnätortillaa
- 200 g ricottaa
- 100 g tuoreita pinaatinlehtiä
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 tl chilipippuria
- 1 tl chilijauhetta
Valmistusohje
1. Laita puolet tortilloista leikkuulaudalle. Lado päälle pinaatinlehdet. Mausta ja laita päälle ricottajuustoa.
2. Laita loput leivistä päälle kansiksi ja paina kiinni kevyesti.
3. Grillaa n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla hiilloksella. Paloittele leivät ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti