Ricottatäytteiset quesadillat

Kesäaikaan quesadilloja voi hyvin valmistaa grillillä. Kokeile vaihtaa cheddarjuusto vaihtelun vuoksi ricottaan.

Neljälle

  • 8 vehnätortillaa
  • 200 g ricottaa
  • 100 g tuoreita pinaatinlehtiä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 tl chilipippuria
  • 1 tl chilijauhetta

Valmistusohje

1. Laita puolet tortilloista leikkuulaudalle. Lado päälle pinaatinlehdet. Mausta ja laita päälle ricottajuustoa.

2. Laita loput leivistä päälle kansiksi ja paina kiinni kevyesti.

3. Grillaa n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla hiilloksella. Paloittele leivät ja tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!