Ricottapannarit
Nämä pienet höttöset ovat aamupalojen aatelia. Kuohkeat pikku pannarit Samassa liemessä -ohjelman reseptillä ovat täydellinen yhdistelmä pehmeää ilmavuutta ja rapeaa pintaa.
Kuudelle
- 1 prk (250 g) ricottajuustoa
- 1 dl maitoa
- 4 kananmunaa
- 2,5 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- voita paistamiseen
- 1 banaani
Lisäksi
- vaahterasiirappia tai hunajaa, banaaniviipaleita, tuoreita marjoja
Valmistusohje
Vatkaa ricotta, maito ja kananmunat kulhos- sa sähkövatkaimella tai laita ne tehosekoitti- meen. Sekoita toisessa kulhossa jauhot, lei- vinjauhe ja suola. Kaada jauhoseos kulhoon tai tehosekoittimeen ja sekoita nopeasti tasaiseksi massaksi. Viipaloi banaani.
Kuumenna iso lusikallinen voita paistin- pannussa. Tipauta pannulle isot lusikalliset taikinaa ja asettele päälle muutama banaa- niviipale. Paista keskilämmöllä molemmilta puolilta, kunnes letut ovat kullankeltaisia.
Tarjoile vaahterasiirapin tai hunajan sekä banaaniviipaleiden ja tuoreiden marjojen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti