Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Ricottacrostinit campariherukkahillolla

Julkaistu 26.01.2018 20:00

MTV LIFESTYLE

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Noin 5 dl

  • n. 4½ dl pakastettuja tai tuoreita punaherukoita (n. 250 g)
  • 1½ dl hillo-marmeladisokeria
  • muutama pala appelsiinin kuorta
  • ½ dl Camparia

Crostinit

  • 6 palaa vaaleaa leipää (esim. ciabattaa tai patonkia)
  • 100 g ricottatuorejuustoa
  • oliiviöljyä
  • Suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Laita punaherukat kasariin ja lämmitä hitaasti, kunnes marjat alkavat höyrytä. Kääntele sekaan hillo-marmeladisokeri ja lisää appelsiininkuoripalat. Kiehauta ja laske lämpöä. Anna hillon keittyä rauhassa 2 minuuttia. Nosta hillo pois liedeltä ja lisää Campari. Sekoita ja purkita.

Paahda leipäviipaleita kevyesti uunissa tai leivänpaahtimessa. Levitä leipien päälle ricottaa ja lusikoi hillo juuston päälle. Viimeistele leivät oliiviöljyllä ja lusikallisella campari-herukkahilloa

Nämä suussa rapsahtavat leipäset sopivat hyvin aikuisten juhliin. Ricotta-juusto ja kirpakka Campari-hillo täydentävät toisiaan Samassa liemessä -ohjelman reseptissä.

Lisää aiheesta:

RicottapannaritPassion-pavlovaDianapäärynätRikkaat ritarit wokkihedelmien keraRaparperihyytelö, vaniljakerma ja kandeeratut pinjansiemenetKeitetyt haukipyörykät
Samassa liemessäLeipäVälipalatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Samassa liemessä
  • 16.01.201811:57
    Pannukakku

    Ricottapannarit

  • 16.01.201811:33
    Makeat vohvelit

    Vissyvohvelit

  • 16.01.201811:28
    Aasialainen ruoka

    Broccoli-stirfry

  • 11.01.201814:30
    kana

    Maissikeitto grillikanasta (Rotisseriekanakeitto)

  • 26.01.201820:00
    kasvisruoka

    Filotaikinakupit