Mainos
Mainos

Ricottacrostinit campariherukkahillolla

Nämä suussa rapsahtavat leipäset sopivat hyvin aikuisten juhliin. Ricotta-juusto ja kirpakka Campari-hillo täydentävät toisiaan Samassa liemessä -ohjelman reseptissä.

Noin 5 dl

  • n. 4½ dl pakastettuja tai tuoreita punaherukoita (n. 250 g)
  • 1½ dl hillo-marmeladisokeria
  • muutama pala appelsiinin kuorta
  • ½ dl Camparia

Crostinit

  • 6 palaa vaaleaa leipää (esim. ciabattaa tai patonkia)
  • 100 g ricottatuorejuustoa
  • oliiviöljyä
  • Suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Laita punaherukat kasariin ja lämmitä hitaasti, kunnes marjat alkavat höyrytä. Kääntele sekaan hillo-marmeladisokeri ja lisää appelsiininkuoripalat. Kiehauta ja laske lämpöä. Anna hillon keittyä rauhassa 2 minuuttia. Nosta hillo pois liedeltä ja lisää Campari. Sekoita ja purkita.

Paahda leipäviipaleita kevyesti uunissa tai leivänpaahtimessa. Levitä leipien päälle ricottaa ja lusikoi hillo juuston päälle. Viimeistele leivät oliiviöljyllä ja lusikallisella campari-herukkahilloa

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.