Ravioli-tomaattikeitto
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5665044/landscape16_9/515/290/1a903a31e3811ce413c03cc52ceb97b1/yl/872572-3667.jpg)
Tässä keitossa oreganon ja tomaatin mietoa makua terävöittävät chili ja valkosipuli - kaikki täydessä sopusoinnussa. Pasta antaa keitolle mukavaa ruokaisuutta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
4 annosta
- 250 g tuoreita, juustotäytteisiä ravioleja
- 1 sipuli
- 1 punainen chilipalko
- oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- 3 dl tomaattimehua
- 400 g paseerattuja tomaatteja
- 6 dl kasvislientä
- 1 dl kermaa
- 1 nippu tuoretta oreganoa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise chilipalko pituussuuntaan, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
2. Kuullota sipuli, chili ja valkosipuli oliiviöljyssä. Lisää kasvisliemi, kerma, tomaattimehu ja paseeratut tomaatit. Hauduta noin 20 minuuttia. Soseuta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Jos keitto on paksua, lisää muutama ruokalusikallinen vettä. Anna kiehahtaa.
3. Lisää raviolit keittoon ja keitä pehmeiksi. Mausta hienonnetulla oreganolla sekä suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka