Raparperimousse
Julkaistu
Kun raparperi on parhaimmillaan, valmista siitä maistuvaa, ilmavaa vaahtoa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 raparperinvartta
- 2 dl kidesokeria
- 2 liivatelehteä
- 4 dl kuohukermaa
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele raparperit pienemmiksi paloiksi, keitä ne sokerin kanssa. Siivilöi tasaiseksi massaksi.
2. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen muutamaksi minuutiksi. Sulata ne kuumassa raparperimassassa. Anna massan jäähtyä.
3. Vatkaa kerma, sekoita se raparperimassan kanssa. Kaada seos annoskulhoihin ja laita kylmään tarjoiluun asti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa