Kun raparperi on parhaimmillaan, valmista siitä maistuvaa, ilmavaa vaahtoa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 raparperinvartta
- 2 dl kidesokeria
- 2 liivatelehteä
- 4 dl kuohukermaa
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele raparperit pienemmiksi paloiksi, keitä ne sokerin kanssa. Siivilöi tasaiseksi massaksi.
2. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen muutamaksi minuutiksi. Sulata ne kuumassa raparperimassassa. Anna massan jäähtyä.
3. Vatkaa kerma, sekoita se raparperimassan kanssa. Kaada seos annoskulhoihin ja laita kylmään tarjoiluun asti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.