1. Murotaikinapohja: Sekoita voi, tomusokeri ja munankeltuainen. Lisää jauhot ja sekoita nopeasti taikinaksi. Pane taikina jääkaappiin pariksi tunniksi. Kauli taikina ja vuoraa sillä irtopohjavuoka niin, että taikina nousee 3-4 cm vuoan reunoille. Pistele pohja haarukalla ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
2. Raparperihyytelö: Pane liivatelehdet runsaaseen, kylmään veteen. Leikkaa raparperit 2 sentin viipaleiksi ja pane kattilaan. Ripottele väleihin sokeria. Hauduta kannen alla kunnes viipaleet pehmenevät. Jos raparperit ovat kalpeita, lisää tilkka punaista mehua. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi ja liuota ne lämpimään raparperihillokkeeseen. Anna seoksen jäähtyä. Kun seos alkaa jähmettyä, kaada se murotaikinapohjan päälle.
