Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele vuoka ja jauhota korppujauhoilla tai mannasuurimoilla. Kaada taikina halkaisijaltaan noin 28 cm vuokaan, jonka vetoisuus on noin 4 ½ litraa. Kypsennä 150–175 asteessa noin 1 ½ tuntia, tai kunnes taikina alkaa irrota vuoan reunoista. Anna kakun levätä noin kymmenen minuuttia. Kumoa. Leikkaa kakku kolmeen osaan.
Kevään ja alkukesän kakkuun voit kätkeä nuoresta raparperista valmistettua hilloa. Hillo antaa kakulle ainutlaatuisen ja ihanan maun. Resepti on kirjasta Hellapoliisi: Kodin juhlakirja (readme.fi).
Valmista ensin raparperihillo (mielellään jo etukäteen). Huuhtele raparperi ja viipaloi se ohuelti.
Laita raparperipalat kattilaan vesitilkan ja kanelin tai kanelitangon kanssa. Älä laita vettä enempää, sillä raparperista irtoaa nestettä kypsennyksen aikana.
Anna raparperien kiehua hiljalleen välillä sekoitellen, kunnes ne ovat hieman pehmenneet.
Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen.
Anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Ota pois kanelitanko.
Jäähdytä ja kuori pinnalle muodostunut vaahto. Säilytä tiiviissä purkissa viileässä.
Valmista sitten täyte 1.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon maitorahka.
Lisää kohmeiset mansikat sellaisenaan tai soseutettuna, vatkaa.
Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi ja liuota joukkoon liivatelehdet. Sekoita tasaiseksi.
Lisää liivateneste täytteeseen vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.