Raparperibooli

Raparberibooli toimii myös alkoholittomana versiona koko perheen juhlissa.

noin 13 lasillista (à 2 dl)

  • 2 (luomu)sitruunaa
  • ½ l mansikoita
  • jääpaloja
  • 5 dl laimentamatonta raparperimehua
  • 2 l kivennäisvettä

Valmistusohje

Pese sitruunat ja viipaloi ne ja mansikat. Laita viipaleet ja jääpalat isoon maljaan. Kaada päälle mehu ja kivennäisvesi. Sekoita ja vie tarjolle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!