Raparperibooli
Julkaistu
Raparberibooli toimii myös alkoholittomana versiona koko perheen juhlissa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
noin 13 lasillista (à 2 dl)
- 2 (luomu)sitruunaa
- ½ l mansikoita
- jääpaloja
- 5 dl laimentamatonta raparperimehua
- 2 l kivennäisvettä
Valmistusohje
Pese sitruunat ja viipaloi ne ja mansikat. Laita viipaleet ja jääpalat isoon maljaan. Kaada päälle mehu ja kivennäisvesi. Sekoita ja vie tarjolle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut