Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Raparperi-pähkinäpaistos ja valkosuklaa-mansikkarahkaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Raparperi on täällä. Maija valmistaa ihanan paistoksen rahkan kera. Tässä on täydellinen kesäjälkkäri.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka

Ainekset

  • 1 l raparperinvarsia viipaleina
  • 1 dl hillosokeria
  • 1 dl pekaani- tai saksanpähkinöitä rouheena
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tl kanelia
  • 100 g voita
  • 1/2 dl fariini- tai tummaa sokeria
  • 3 dl ruishiutaleita
  • 1/2 dl ruiskorppujauhoja

Valkosuklaa-mansikkarahka

  • 1 prk valkosuklaa-limerahkaa
  • 2 dl kuutioituja mansikoita
  • 2 rkl hienonnettua minttua tai sitruunamelissaa

Valmistusohje

Sekoita raparperiviipaleiden joukkoon hillosokeri. Laita seos voideltuun uuninkestävään paistosvuokaan. Ripottele päälle pähkinät, kanelia ja kardemummaa.

Sulata rasva, sekoita siihen ohjeen loput ainekset. Levitä seos vuokaan palojen päälle. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla noin 20 minuuttia kunnes pinta on kauniin ruskea.

Rahka: Sekoita ainekset ja nauti raparperi-pähkinäpaistoksen kera.

Lisää aiheesta:

Omena-inkivääripiirasKari Aihisen French toast eli ranskalaiset köyhät ritaritOmena-kaurapaistosRaparperiherkkuPorkkana-punajuurikakkuRaparperipiirakka valkosuklaalla
RaparperipiirakkaMakeat leivonnaisetKananmunatonKasvisruokaHuomenta SuomiVideoreseptitJälkiruoatHedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Raparperipiirakka
  • 9.6.09:25
    Raparperi

    Nopea raparperi-kaurapaistos

  • 11.06.202413:41
    Raparperi

    Hanna Sumarin raparperipaistos

  • 11.06.202110:27
    Nopeat ja helpot

    Helsinki-päivän raparperipiirakka – helppo, nopea ja maidoton

  • 21.05.201913:55
    Raparperi

    Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti

  • 11.07.201607:17
    Raparperi

    Hellapoliisin gluteeniton raparperipiirakka