Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Raparperi-kookosmuffinit

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Ainekset

  • Noin 8 isoa tai noin 16 pientä paperivuokaa

Ainekset

  • 3½ dl erikoisvehnäjauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • 3 dl ohuita raparperiviipaleita
  • 1 dl kookoskermaa
  • 2 kpl kananmunaa
  • 100 g juoksevaa margariinia(n. 1,2 dl)
  • 1 dl kookoshiutaleita

Ainekset

  • 3½ dl erikoisvehnäjauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 dl kermaa
  • 2 kananmunaa
  • 100 g juoksevaa margariinia (pullo)
  • (1 dl appelsiinituoremehua)

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin juoksevaa margariinia, mutta sulata ja jäähdytä tällöin rasva ensin.

Jaa taikina isoihin muffinivuokiin (esim. muffinipellille tai silikonisiin vuokiin) tai käytä pienempiä paperi- tai foliomuffinivuokia.

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-25 minuuttia riippuen muffinien koosta.

VINKKI: Paista samalla uunissa helposti valmistuvat pakasteena valmiina myytävät kevyet piiraat. Näin saat kahvipöytään sekä suolaista että makeaa.

Makea kookos pehmentää raparperin kirpeyttä. Näitä muffineja voi muunnella sadon mukaan, rapaperin tilalle voi käyttää mansikkaa, mustikkaa, vadelmaa, kirsikkaa tai puolukkaa.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Kahden suklaan muffinitTarte Tatin -paistokset omena-calvadostäytteelläMustikka cupcakesKuppikakut banaanisella taikinalla Viivi Pumpasen kanssaMustikkamuffinitKauraisat ananasmuffinit
Makeat muffinitMakeat leivonnaisetKasvisruokaMyllyn ParasLeivontaJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Makeat muffinit
  • 31.10.14:03
    Muffinssit

    Koristeltavat vadelma-suklaakuppikakut

  • 22.8.09:14
    Muffinssit

    Liisan suklaamuffinit

  • 25.10.202315:24
    Muffinssit

    Halloweenin suklaamuffinit eli hämähäkkimuffinit

  • 24.06.201914:33
    Hellapoliisi

    Raparperi-mansikkamarenkimuffinit

  • 15.11.201815:42
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Raparperinen kotipihan tervehdys” eli raparperimuffinit paahdetulla valkosuklaavaahdolla