Rantakääröt
Julkaistu
Hyvin käytännöllisiä rieskakääröjä retkelle mukaan otettaviksi.
Kuudelle
- 6 isoa lapinrieskaa
- 1 rasia piparjuurijuustoa
- 12 savukinkkuviipaletta
- sinappia
- salaatinlehtiä
Valmistusohje
1. Levitä piparjuurijuusto rieskoille. Aseta kaksi kinkkusiivua jokaiselle leivälle ja sivele päälle sinappia. Kääri rieskat tiiviille rullalle. Kääräise salaatinlehti jokaisen leipäkäärön ympärille, jotta leivät pysyvät pehmeinä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Pika bébét
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan