1. Päivä 1: Paloittele jänis n. 6 cm kokoisiksi paloiksi. Kuori keltasipulit ja paloittele karkeasti. Kuori ja viipaloi porkkana. Sekoita viini, sipuli, porkkana ja timjami. Laita jäniksenpalat marinadiin ja anna maustua yön yli.
2. Päivä 2: Valuta lihat, sipuli ja porkkana lävikössä, laita se kulhon päälle ja ota marinadi talteen. Paista lihat, sipuli ja porkkana voi-öljyseoksessa pannulla. Laita ainekset pataan, puuteroi jauhoilla ja sekoita. Kaada siivilöity marinadi paistinpannuun jotta loputkin maut irtoavat. Kaada marinadi lihan ja vihannesten kaveriksi pataan. Lisää hieman vettä, ellei marinadi peitä lihoja. Murskaa valkosipulinkynnet. Lisää pataan tomaattipyree, valkosipuli, laakerinlehti, persiljanvarret ja purjo. Mausta suolalla ja pippurilla ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua miedolla lämmöllä 1 ½-2 tuntia tai kunnes liha on mureaa.
