Rakuunamunat
Julkaistu
Nämä hauskat munat sopivat esimerkiksi noutopöytään, ei vähiten pääsiäisenä. Savulohi sopii seuralaiseksi.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kuudelle
- 6 puolikovaksi keitettyä munaa
- 50-75 g voita
- ½ dl kuivaa valkoviiniä
- 2 rkl tuoretta rakuunasilppua
Valmistusohje
1. Ruskista voi, kaada viini päälle ja lisää rakuunasilppu.
2. Aseta lämpimät, vastakeitetyt, kuoritut munat vadille.
3. Lusikoi rakuunavoi niiden päälle ja tarjoile niin kauan kuin voi on lämmintä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan