Rakuunamunat

Nämä hauskat munat sopivat esimerkiksi noutopöytään, ei vähiten pääsiäisenä. Savulohi sopii seuralaiseksi.

Kuudelle

  • 6 puolikovaksi keitettyä munaa
  • 50-75 g voita
  • ½ dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 rkl tuoretta rakuunasilppua

Valmistusohje

1. Ruskista voi, kaada viini päälle ja lisää rakuunasilppu.

2. Aseta lämpimät, vastakeitetyt, kuoritut munat vadille.

3. Lusikoi rakuunavoi niiden päälle ja tarjoile niin kauan kuin voi on lämmintä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!