Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Raikkaat hedelmäviinerit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

10 kpl

  • 1 paketti Myllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
  • 1 kananmuna
  • 1 dl mantelirouhetta
  • 1 dl raesokeria
  • 1 iso tlk säilykepersikoita, päärynöitä tms.
  • 1 tlk punaisia säilykekirsikoita, tuoreen viikunan viipaleita tms.

Valmistusohje

Leikkaa hieman sulaneet taikinalevyt kahtia. Nosta taikinaneliöt uunipellille leivinpaperin päälle väljästi. Voitele neliöt munalla, ripottele päälle kauttaaltaan mantelirouhetta ja raesokeria. Laita jokaiselle neliölle viipaloitu persikan puolikas ja kirsikka.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 min kauniin värisiksi. Vaihtelua saat laittamalla persikkaviipaleiden alle hieman paistonkestävää marmeladia, marsipaania tai sinihomejuustoa.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Uudenvuoden viikuna-valkohomejuusto-cocktailpalatPienet rapuleivoksetMansikkaleivokset lehtitaikinastaMustikkapullatSavulohi-parsapiirakkaOmenanyytit Arjan tapaan
ViineritMakeat leivonnaisetPääsiäinenMyllyn ParasJälkiruoatHedelmät ja marjat

Helpoin tapa on tehdä itse leivonnaisia, jotka muistuttavat viinereitä valmiista lehtevästä Voitaikinasta, joulun loput taikinat tähän! Saat leivonnaisiin vaihtelua lisäämällä näihin hedelmäpalojen lisäksi nokareen juustoa, esim. sinihome- tai sitruunatuorejuustoa.

Tuoreimmat aiheesta

Viinerit
  • 18.10.201720:05
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Tekninen tehtävä – Viinerit

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Omenaviinerit

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Raikkaat hedelmäviinerit

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Viineripullat

  • 18.02.201300:00
    Omenapiirakka

    Ylipitkä omenaviineri