Kokeile jälkiruoaksi makeaa rahkapannacottaa valkosuklaatikkujen kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Resepti on neljälle henkilölle
- 3 dl maitoa
- 2 dl maustettua rahkaa
- 2 liivatetta
- 0,5 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 prk piltti mangososetta
- 2 passion hedelmää
- 1 tl sokeria
Valmistusohje
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 15 minuutiksi. Kuumenna sillä aikaa maito sekä sokerit kiehuvaksi ja lisää joukkoon puristellut liivakot. Sekoita hyvin ja kaada seos jogurtin joukkoon kokoajan sekoittaen.
Kaada annoslaseihin ja hyydytä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
Halkaise passionhedelmä ja koverra sisus mangopyreen joukkoon. Mausta makusi mukaan sokerilla ja kaada seos hyytyneen pannacottan päälle. Koristele esim, suklaatikuilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.