Rahkapannacotta ja mango-passiongéle
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5676326/landscape16_9/515/290/b749b8ef4409725fd991cac7bb8c7b3/Sk/647455-8454.jpg)
Kokeile jälkiruoaksi makeaa rahkapannacottaa valkosuklaatikkujen kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Resepti on neljälle henkilölle
- 3 dl maitoa
- 2 dl maustettua rahkaa
- 2 liivatetta
- 0,5 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 prk piltti mangososetta
- 2 passion hedelmää
- 1 tl sokeria
Valmistusohje
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 15 minuutiksi. Kuumenna sillä aikaa maito sekä sokerit kiehuvaksi ja lisää joukkoon puristellut liivakot. Sekoita hyvin ja kaada seos jogurtin joukkoon kokoajan sekoittaen.
Kaada annoslaseihin ja hyydytä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
Halkaise passionhedelmä ja koverra sisus mangopyreen joukkoon. Mausta makusi mukaan sokerilla ja kaada seos hyytyneen pannacottan päälle. Koristele esim, suklaatikuilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka