Rahkapannacotta ja mango-passiongéle
Kokeile jälkiruoaksi makeaa rahkapannacottaa valkosuklaatikkujen kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Resepti on neljälle henkilölle
- 3 dl maitoa
- 2 dl maustettua rahkaa
- 2 liivatetta
- 0,5 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 prk piltti mangososetta
- 2 passion hedelmää
- 1 tl sokeria
Valmistusohje
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 15 minuutiksi. Kuumenna sillä aikaa maito sekä sokerit kiehuvaksi ja lisää joukkoon puristellut liivakot. Sekoita hyvin ja kaada seos jogurtin joukkoon kokoajan sekoittaen.
Kaada annoslaseihin ja hyydytä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
Halkaise passionhedelmä ja koverra sisus mangopyreen joukkoon. Mausta makusi mukaan sokerilla ja kaada seos hyytyneen pannacottan päälle. Koristele esim, suklaatikuilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka