Rahkapannacotta ja mango-passiongéle

Kokeile jälkiruoaksi makeaa rahkapannacottaa valkosuklaatikkujen kanssa.

Resepti on neljälle henkilölle

  • 3 dl maitoa
  • 2 dl maustettua rahkaa
  • 2 liivatetta
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 prk piltti mangososetta
  • 2 passion hedelmää
  • 1 tl sokeria

Valmistusohje

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 15 minuutiksi. Kuumenna sillä aikaa maito sekä sokerit kiehuvaksi ja lisää joukkoon puristellut liivakot. Sekoita hyvin ja kaada seos jogurtin joukkoon kokoajan sekoittaen.

Kaada annoslaseihin ja hyydytä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.

Halkaise passionhedelmä ja koverra sisus mangopyreen joukkoon. Mausta makusi mukaan sokerilla ja kaada seos hyytyneen pannacottan päälle. Koristele esim, suklaatikuilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!