Raejuustoleivokset poronpaistin kanssa
Julkaistu
Poronpaisti ja piparjuuri - ihana yhdistelmä. Tämä on helppo alkuruoka, joka voi olla valmiina jääkaapissa useita tunteja.
Neljälle
- 250 g raejuustoa
- 1 nippu ruohosipulia silputtuna
- 125 g savuporonpaistia
- piparjuuriraastetta
- 4 digestiivikeksiä
Valmistusohje
1. Sekoita raejuusto, ruohosipulisilppu ja pienitty poronpaisti ja mausta piparjuurella.
2. Murustele keksit hienoksi neljän annosfoliovuoan pohjalle.
3. Täytä raejuustotahnalla ja ripota pinnalle hiukan lisää ruohosipulisilppua. Pidä kylmässä tarjoiluun.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka