Raejuustoa ja kiiviä

Yritätkö syödä kevyemmin? Raejuusto marjojen ja hedelmien kanssa on raikas lopetus päivälliselle. Käytä pakaste- tai säilykemarjoja, mitä kaapista löytyykään. Paahdetut mantelilastut sopivat hyvin lisämausteeksi.

Neljälle

  • 500 g raejuustoa
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 1 rkl kidesokeria
  • n. 400 g marjoja
  • 2 kiiviä

Valmistusohje

1. Sekoita raejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori.

2. Jos käytät purkkihedelmiä/-marjoja, kaada liemi pois. Soseuta marjat kastikkeeksi.

3. Pakkaa raejuustoa tiiviisti vedellä huuhdeltuun kuppiin ja käännä sen avulla neljä annosta lautasille. Kaada päälle marjakastike, koristele kiiviviipalein ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja