Raejuustoa ja kiiviä

Yritätkö syödä kevyemmin? Raejuusto marjojen ja hedelmien kanssa on raikas lopetus päivälliselle. Käytä pakaste- tai säilykemarjoja, mitä kaapista löytyykään. Paahdetut mantelilastut sopivat hyvin lisämausteeksi.

Neljälle

  • 500 g raejuustoa
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 1 rkl kidesokeria
  • n. 400 g marjoja
  • 2 kiiviä

Valmistusohje

1. Sekoita raejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori.

2. Jos käytät purkkihedelmiä/-marjoja, kaada liemi pois. Soseuta marjat kastikkeeksi.

3. Pakkaa raejuustoa tiiviisti vedellä huuhdeltuun kuppiin ja käännä sen avulla neljä annosta lautasille. Kaada päälle marjakastike, koristele kiiviviipalein ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.