Raejuustoa ja kiiviä
Yritätkö syödä kevyemmin? Raejuusto marjojen ja hedelmien kanssa on raikas lopetus päivälliselle. Käytä pakaste- tai säilykemarjoja, mitä kaapista löytyykään. Paahdetut mantelilastut sopivat hyvin lisämausteeksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 500 g raejuustoa
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1 sitruunan raastettu kuori
- 1 rkl kidesokeria
- n. 400 g marjoja
- 2 kiiviä
Valmistusohje
1. Sekoita raejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori.
2. Jos käytät purkkihedelmiä/-marjoja, kaada liemi pois. Soseuta marjat kastikkeeksi.
3. Pakkaa raejuustoa tiiviisti vedellä huuhdeltuun kuppiin ja käännä sen avulla neljä annosta lautasille. Kaada päälle marjakastike, koristele kiiviviipalein ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa