Quesadillas vihanneksilla ja mustapavuilla

Quesadillas ovat pakollinen osa meksikolaista ateriaa. Ne voidaan myös tarjoilla suupaloina drinkin kera tai alkuruokana.

Neljälle

  • 8 vehnätortillaa
  • ½ kesäkurpitsa
  • 1 punasipuli
  • 1 dl keitettyjä mustapapuja
  • 4 dl raastettua cheddarjuustoa
  • rapsiöljyä paistamiseen
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 tl chilipippuria
  • 1 tl chilijauhetta

Valmistusohje

1. Laita puolet tortilloista leikkuulaudalle. Raasta kesäkurpitsa karkeasti. Kuori ja hienonna sipuli ja paista pehmeäksi öljyssä. Levitä kesäkurpitsaa, sipulia ja papuja tortilloille. Mausta ja ripottele päälle juustoraaste.

2. Laita loput tortillat päälle kanneksi ja paina leivät kevyesti yhteen.

3. Paista n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla pannulla. Jaa leivät 6 osaan ja tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja