Quesadillas vihanneksilla ja mustapavuilla
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5654454/landscape16_9/515/290/4bf350c2011202a72e104a68d626e32e/bt/899194-1698.jpg)
Julkaistu
Quesadillas ovat pakollinen osa meksikolaista ateriaa. Ne voidaan myös tarjoilla suupaloina drinkin kera tai alkuruokana.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 8 vehnätortillaa
- ½ kesäkurpitsa
- 1 punasipuli
- 1 dl keitettyjä mustapapuja
- 4 dl raastettua cheddarjuustoa
- rapsiöljyä paistamiseen
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 tl chilipippuria
- 1 tl chilijauhetta
Valmistusohje
1. Laita puolet tortilloista leikkuulaudalle. Raasta kesäkurpitsa karkeasti. Kuori ja hienonna sipuli ja paista pehmeäksi öljyssä. Levitä kesäkurpitsaa, sipulia ja papuja tortilloille. Mausta ja ripottele päälle juustoraaste.
2. Laita loput tortillat päälle kanneksi ja paina leivät kevyesti yhteen.
3. Paista n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla pannulla. Jaa leivät 6 osaan ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka