Quesadillas vihanneksilla ja mustapavuilla
Quesadillas ovat pakollinen osa meksikolaista ateriaa. Ne voidaan myös tarjoilla suupaloina drinkin kera tai alkuruokana.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 8 vehnätortillaa
- ½ kesäkurpitsa
- 1 punasipuli
- 1 dl keitettyjä mustapapuja
- 4 dl raastettua cheddarjuustoa
- rapsiöljyä paistamiseen
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 tl chilipippuria
- 1 tl chilijauhetta
Valmistusohje
1. Laita puolet tortilloista leikkuulaudalle. Raasta kesäkurpitsa karkeasti. Kuori ja hienonna sipuli ja paista pehmeäksi öljyssä. Levitä kesäkurpitsaa, sipulia ja papuja tortilloille. Mausta ja ripottele päälle juustoraaste.
2. Laita loput tortillat päälle kanneksi ja paina leivät kevyesti yhteen.
3. Paista n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla pannulla. Jaa leivät 6 osaan ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan