Quesadillas pihvin kera
Tässä on yksi muunnelma meksikolaistyyppisistä quesadillaksista, joiden välissä tarjoamme pihvilihaa. Täytetyt tortillat sopivat lounaaksi, iltapalaksi tai kahdenkeskiselle illalliselle punaviinin kanssa.
Kahdelle
- 2 tortillalevyä
- 2 viipaletta lehtipihviä à 90 g
- suolaa ja valkopippuria
- 1 maustemitta valkosipulijauhetta
- 1 maustemitta juustokuminaa jauhettuna
- 1 maustemitta chilijauhetta
- voita paistamiseen
- 1 dl cheddar-juustoraastetta
Tarjoiluun
- 1 keltainen paprika
- 1 tomaatti
- tuoreita yrttejä
Valmistusohje
1. Perkaa paprika ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi tomaatti. Asettele ne tarjoiluvadille. Koristele tuoreilla yrteillä.
2. Mausta lehtipihvit molemmilta puolilta suolalla, pippurilla, valkosipulijauheella, juustokuminalla ja chilijauheella. Paista ne voissa. Leikkaa pihvit kahtia.
3. Aseta pihvinpuolikkaat tortillalevyjen toiselle puolikkaalle. Sirottele päälle juustoraastetta ja paina toinen puoli kiinni. Paista tortilloita kummaltakin puolelta keskilämmöllä paistinpannussa. Tarjoile heti vihannesten kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan