Pyttipannu silavamakkaroista

Pakastettujen perunakuutioiden avulla tämä ruokalaji valmistuu nopeasti.

Ainekset

  • Neljälle
  • 400 g silavamakkaraa
  • 1 keltasipuli
  • 600 g pakastettuja perunakuutioita
  • voita tai öljyä paistamiseen
  • suolaa
  • mustapippuria
  • punajuuria
  • paistettuja
  • munia
  • HP-kastiketta

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna voi tai öljy pannussa ja paista sipuli kullankeltaiseksi. Lisää perunakuutiot.

2. Poista silavamakkaroista kuori ja muussaa sisältö haarukalla. Lisää perunapannulle. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Tarjoile pyttipannu lisukkeiden sekä näkkileivän kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!