Pyttipannu silavamakkaroista
Pakastettujen perunakuutioiden avulla tämä ruokalaji valmistuu nopeasti.
Ainekset
- Neljälle
- 400 g silavamakkaraa
- 1 keltasipuli
- 600 g pakastettuja perunakuutioita
- voita tai öljyä paistamiseen
- suolaa
- mustapippuria
- punajuuria
- paistettuja
- munia
- HP-kastiketta
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna voi tai öljy pannussa ja paista sipuli kullankeltaiseksi. Lisää perunakuutiot.
2. Poista silavamakkaroista kuori ja muussaa sisältö haarukalla. Lisää perunapannulle. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Tarjoile pyttipannu lisukkeiden sekä näkkileivän kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka