Pustan pojan gulassikeitto
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 4:lle hengelle
- 400 g porsaanlihasuikaleita
- 2 sipulia
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl voita
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 2 rkl vehnäjauhoja
- n. 1 l lihalientä
- 1 prk tomaattimurskaa
- 4 perunaa
- 2 paprikaa
- ½ dl punaviinietikkaa
- 3 tl paprikajauhetta
- 1 laakerinlehti
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Kuori ja kuutioi perunat. Halkaise paprikat ja poista siemenkota. Suikaloi paprika ja sipuli sekä hienonna valkosipulin kynnet. Lämmitä voi kattilassa ja lisää lihasuikaleet. Paista hetki ja lisää sipulit, paprikat, paprikajauhe sekä tomaattipyree. Kuullota hetki ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää lihaliemi, tomaattimurska ja laakerinlehti. Anna poreilla noin 25 minuuttia. Lisää kuutioidut perunat ja punaviinietikka. Hauduta vielä noin 15-20 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti