Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pussimarinadi kanalle: Kätevä tapa broilerin marinoimiseen!

MTV
Julkaistu 07.07.2023 12:29

MTV LIFESTYLE

  • Aktiivinen aika: 15 min
  • Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset

  • 4 broilerin paistileikettä
  • ½ dl rypsiöljyä tai oliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl kuivattua persiljaa
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 1 tl kuivattua sitruunamelissaa
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

  1. Laita kaksi pakastinpussia päällekkäin ja laita sitten broilerin paistileikkeet pakastepussiin. 

  2. Lisää joukkoon rypsi- tai oliiviöljy, hienonnetut valkosipulinkynnet, paprikajauhe, persilja, rakuuna, sitruunamelissa ja suola.

  3. Kääntele marinadi tasaiseksi pussissa, jotta kanat maustuvat kauttaaltaan.

  4. Pakkaa pussi jääkaappiin tai kylmälaukkuun ja anna maustua mielellään muutama tunti tai yön yli.

  5. Grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin ja nauti esimerkiksi grillatun parsan tai muiden grillikasvisten kanssa.

Marinoi lihat, kalat tai kanapalat jo kotona helposti muovipussissa ja pakkaa mukaan kätevästi kylmälaukkuun. Laita marinadipusseja kaksi päällekkäin, jotta marinadi ei varmasti sotke muita eväitä.

Lisää aiheesta:

Grillattu broileriTomaatti-oliivi-kanafileet ja linssimuhennosSitruuna-valkosipulimarinoitua kevätkananpoikaa, linssejä ja arabialaista salaattiaFriteerattu marinoitu kalaMarinoitua kauriinsatulaa hedelmien keraMarinoidut naudanliha- ja kanavartaat
MarinadiGrillattu broileriHellapoliisiPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Marinadi
  • 07.07.202312:29
    Grillattu broileri

    Pussimarinadi kanalle: Kätevä tapa broilerin marinoimiseen!

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kolme marinadia

  • 18.02.201300:00
    Videoreseptit

    Pestomarinadi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Marinadi broilerinsiiville

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Marinadi naudan- ja lampaanlihalle