Sisällöt Tomi Einonen Vastaava päätoimittaja Ilkka Ahtiainen Uutispäätoimittaja Mona Haapsaari Toimituspäällikkö Teemu Niikko Toimituspäällikkö, urheilu Liiketoiminta Iina Eloranta VP, Channels and Digital Consumption SuomiAreena Jeremias Kontio Vastaava tuottaja
Pussimarinadi kanalle: Kätevä tapa broilerin marinoimiseen! | Resepti | Makuja | MTV Uutiset
Makuja
Pussimarinadi kanalle: Kätevä tapa broilerin marinoimiseen! Julkaistu 07.07.2023 12:29
Aktiivinen aika: 15 min Annosmäärä: 4 annosta Ainekset 4 broilerin paistileikettä ½ dl rypsiöljyä tai oliiviöljyä 3 valkosipulinkynttä 1 tl paprikajauhetta 1 tl kuivattua persiljaa 1 tl kuivattua rakuunaa 1 tl kuivattua sitruunamelissaa 1 tl suolaa Valmistusohje Laita kaksi pakastinpussia päällekkäin ja laita sitten broilerin paistileikkeet pakastepussiin.
Lisää joukkoon rypsi- tai oliiviöljy, hienonnetut valkosipulinkynnet, paprikajauhe, persilja, rakuuna, sitruunamelissa ja suola.
Kääntele marinadi tasaiseksi pussissa, jotta kanat maustuvat kauttaaltaan.
Pakkaa pussi jääkaappiin tai kylmälaukkuun ja anna maustua mielellään muutama tunti tai yön yli.
Grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin ja nauti esimerkiksi grillatun parsan tai muiden grillikasvisten kanssa.
Marinoi lihat, kalat tai kanapalat jo kotona helposti muovipussissa ja pakkaa mukaan kätevästi kylmälaukkuun. Laita marinadipusseja kaksi päällekkäin, jotta marinadi ei varmasti sotke muita eväitä.
Tuoreimmat aiheesta Marinadi 07.07.2023 12:29
18.02.2013 00:00
18.02.2013 00:00
18.02.2013 00:00
18.02.2013 00:00