Purjoa hollandaise-kastikkeessa

Juhlava ja herkullinen purjovuoka, joka sopii erinomaisesti paistettujen kalafileiden seuraksi.

Neljälle

  • 6 hentoa purjoa
  • 1 pkt hollandaise-kastiketta
  • 1 dl kuohukermaa
  • sitruunamehua
  • hyppysellinen kajennepippuria
  • paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Leikkaa purjot vajaan 10 sentin paloiksi. Huuhtele huolella ja keitä melkein kypsiksi vähäsuolaisessa vedessä. Valuta hyvin ja siirrä voideltuun uunivuokaan.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita hollantilaiskastikeeseen kerma, mausta sitruunamehulla ja hippusella kajennea. Levitä kastike purjojen päälle, ripota pinnalle paprikajauhetta ja gratinoi, kunnes pinta on saanut väriä.

Parhaat ruokaohjelmat