Purjo-paprikapasta
Yksinkertainen, helppo ja nopea pastakastike. Jos haluat ruoan oikein nopeasti valmiiksi, valitset tuorepastan. Se, joka ei halua aivan pelkkää vegekastiketta, voi lisätä siihen vaikkapa suikaloitua kassleria tai savukinkkua.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 4 annosta tagliatellea
- 1 pieni purjo
- 1 punainen paprika
- 1 ½ rkl juoksevaa margariinia
- ½ rkl vihannesfondia
- 2 ½ dl ruokakermaa
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi paprika, puhdista ja suikaloi purjo.
2. Kuumenna margariini kasarissa. Lisää purjo ja kuullota pari minuuttia. Sirottele päälle jauhoa sekoittaen, lisää sitten fondi ja kerma vähän kerrallaan ja sekoitellen. Anna porista 3 minuuttia.
3. Sekoita kastikkeeseen paprikakuutiot, mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kastike vastakeitetyn pastan päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Vappu Pimiän minestronekeitto