Puolukkaparfait
Julkaistu
Kaikkein maukkain jäädykkeestä tulee puolukkasurvoksesta. Tämä on hyvä tilaisuus käyttää puolukoita, joita sinulla ehkä on jäänyt pakastimeen. Ylimääräiset munanvalkuaiset voit hyvin pakastaa ja käyttää myöhemmin.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- Kahdeksalle
- 2 ½ dl puolukkahilloa
- 1 dl tomusokeria
- 1 dl vettä
- 4 munankeltuaista
- 4 dl kuohukermaa
- tuoreita puolukoita koristeluun
Valmistusohje
1. Sekoita tomusokeri, munankeltuaiset ja vesi, kuumenna kreemiksi miedolla lämmöllä samalla vatkaten.
2. Kääntele mukaan hillo.
3. Vatkaa kerma kovaksi ja kääntele mukaan kreemiin. Kaada massa vuokaan ja pakasta pari tuntia.
4. Koristele puolukoilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan