Puolukkahilloa kanelin kera
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5674640/landscape16_9/515/290/e43d7540176d970b180d7c05c845f588/Mo/899441-98.jpg)
Puolukkahillo on aina ollut hieman arkimainen eikä lainkaan jännittävä. Mutta sen ei tarvitse olla tylsä. Sitä on hauska maustaa erilaisin maustein. Muutama kanelitanko antaa hyvänmakuista täyteläisyyttä puolukalle.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 litraa puolukoita
- 2 dl vettä
- 8 dl kidesokeria
- 3 kanelitankoa
- mahdollisesti muutama kokonainen mausteneilikka
Valmistusohje
1. Puhdista ja huuhdo marjat. Sekoita marjat, vesi ja kaneli padassa ja kuumenna hitaasti. Anna kiehua n. 15 minuuttia.
2. Ota pata liedeltä ja lisää sokeri. Sekoita kunnes kaikki sokeri on sulanut. Kuori vaahto.
3. Kaada hillo hyvin puhdistettuihin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka