Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Puolukkahilloa kanelin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka

Neljälle

  • 2 litraa puolukoita
  • 2 dl vettä
  • 8 dl kidesokeria
  • 3 kanelitankoa
  • mahdollisesti muutama kokonainen mausteneilikka

Valmistusohje

1. Puhdista ja huuhdo marjat. Sekoita marjat, vesi ja kaneli padassa ja kuumenna hitaasti. Anna kiehua n. 15 minuuttia.

2. Ota pata liedeltä ja lisää sokeri. Sekoita kunnes kaikki sokeri on sulanut. Kuori vaahto.

3. Kaada hillo hyvin puhdistettuihin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje heti.

Lisää aiheesta:

KarviasmarjakompottiOmenahilloke kanelin keraLuumuja madeirassaOmenakätköMustikkahilloKarviaishilloke
HillotKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaLisäkeruoatHedelmät ja marjat

Puolukkahillo on aina ollut hieman arkimainen eikä lainkaan jännittävä. Mutta sen ei tarvitse olla tylsä. Sitä on hauska maustaa erilaisin maustein. Muutama kanelitanko antaa hyvänmakuista täyteläisyyttä puolukalle.

Tuoreimmat aiheesta

Hillot
  • 15.08.202407:43
    Omenat

    Anun omenasose

  • 13.11.202313:31
    Hellapoliisi

    Persikkachutney

  • 07.10.202214:50
    Omenat

    Taivaallinen omenahillo

  • 09.07.202108:40
    mansikka

    Mansikkahillo – helppo ja perinteinen ohje

  • 22.10.202014:06
    Omenat

    Omenachutney – täydellinen lisuke lihalle tai kanalle