Tästä ohjeesta tulee kaksi pellillistä rieskasia, jos haluat vain pienen annoksen (nois 10 kpl) tee puoli ohjetta. Sekoita ensin kuivat ainekset keskenään ja jatka sekoittaen muut aineet (survo puolukoita hieman, leikkaa taatelit rouheeksi) ohjeen järjestyksessä joukkoon.
Ota taikinasta lusikalla nokareita leivinpaperille uunipellille väljästi ja levitä ne mataliksi leipäsiksi. Paista noin 10-12 min 225-asteisen uunin keskitasolla, kunnes pinta saa kauniin värin.
Nauti sellaisenaan tai esim. tuorejuuston kanssa. Maistuvia myös kylmänä, koska puolukka ja taateli säilyttävät rieskaset pidempään maukkaina.
VINKKI: ohjeen taatelin voi korvata myös rusinalla, leikkaa se pieneksi rouheeksi (vähintään rusinat puoliksi). Ja mikäli et halua makeutta, voit jättää taatelit tai rusinat kokonaan pois.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy