Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Puolukka-kookosneliöt

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Puolukkasato sopii tähän makeaan piirakkaan täydellisesti. Pohja on helppo ja nopea tehdä, piimä- tai jogurttipohjaisesta taikinasta.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Uunipellillinen

  • 3 dl Myllyn Paras Neljän Viljan hiutaleita
  • 1 ½ dl kookoshiutaleita
  • 3 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 4 dl piimää tai jogurttia
  • 1 ½ tl soodaa
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl juoksevaa margariinia tai voisulaa (200 g)

Päälle

  • 6 -7 dl puolukoita tai herukoita (2 pss pakaste)

Muruseos

  • 50 g öljyä tai margariini- tai voisulaa (½ dl)
  • 1 dl sokeria
  • 2 dl Myllyn Paras Neljän Viljan hiutaleita
  • 2 dl kookoshiutaleita

Valmistusohje

Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet, sekoita tasaiseksi. Levitä taikina voidellulle leivinpaperille uunipellille. Laita päälle marjat (mikäli pakaste, laita jäisinä).

Sekoita muruseoksen ainekset ja ripottele piiraan pinnalle. Paista 225-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Tarte Tatin -paistokset omena-calvadostäytteelläPuolukkakukkoMustikkapiirakka kermaviilitäytteelläKevyt vadelma-tuorejuustopiirakkaMamman MarjapiirasHelppo marjapiirakka
PuolukkapiirakkaMakeat leivonnaisetKasvisruokaMyllyn ParasLeivontaJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Puolukkapiirakka
  • 15.07.201912:01
    Marjapiirakka

    Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista

  • 18.02.201300:00
    Sadonkorjuu

    Herkullinen puolukkakakku

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Rukiinen puolukkatorttu

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Puolukka-kookosneliöt

  • 11.10.201312:26
    Sadonkorjuu

    Puolukka-rahkapiiras