Mainos
Puolukka-kookosneliöt
Julkaistu
Puolukkasato sopii tähän makeaan piirakkaan täydellisesti. Pohja on helppo ja nopea tehdä, piimä- tai jogurttipohjaisesta taikinasta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Uunipellillinen
- 3 dl Myllyn Paras Neljän Viljan hiutaleita
- 1 ½ dl kookoshiutaleita
- 3 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
- 2 dl sokeria
- 4 dl piimää tai jogurttia
- 1 ½ tl soodaa
- 2 kananmunaa
- 2 dl juoksevaa margariinia tai voisulaa (200 g)
Päälle
- 6 -7 dl puolukoita tai herukoita (2 pss pakaste)
Muruseos
- 50 g öljyä tai margariini- tai voisulaa (½ dl)
- 1 dl sokeria
- 2 dl Myllyn Paras Neljän Viljan hiutaleita
- 2 dl kookoshiutaleita
Valmistusohje
Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet, sekoita tasaiseksi. Levitä taikina voidellulle leivinpaperille uunipellille. Laita päälle marjat (mikäli pakaste, laita jäisinä).
Sekoita muruseoksen ainekset ja ripottele piiraan pinnalle. Paista 225-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti