Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Punssikakku

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kasvisruoka

1 kakkuun

  • 150 g kivettömiä, paloiteltuja luumuja
  • ¾ dl punssia
  • 200 g voita
  • 2 dl kidesokeria
  • 3 kananmunaa
  • 1 rasia punaisia, hienonnettuja cocktailmarjoja
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Laita luumunpalat kulhoon punssin kera n. 20 minuutiksi.

2. Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Sekoita voi ja sokeri ilmavaksi. Lisää munat yksi kerrallaan.

3. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja cocktailmarjat. Lisää taikinaan. Sekoita viimeiseksi mukaan luumut punssiliemen kera.

4. Kaada taikina vuokaan, paista uunin alatasolla reilu tunti.

Lisää aiheesta:

Kultainen omenakakkuAppelsiinikakkuKermaviilipohjainen maustekakkuHiekkakakkuRaparperipiiras marengin kanssaMustikkakakku
MaustekakkuKasvisruokaJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tämä on mehukas, pehmeä ja punssintuoksuinen kakku. Se pysyy mehukkaana, kun sen käärii alumiinifolioon. Maistuu hyvältä paitsi kahvin kanssa, myös jälkiruokana vaniljajäätelön kanssa tarjottuna.

Tuoreimmat aiheesta

Maustekakku
  • 05.09.202412:58
    Kuivakakku

    Kesäkurpitsa-sitruunakakku

  • 06.07.202406:00
    Leivonta

    Tertin kartanon klassinen yrttisokerikakku

  • 22.12.202211:14
    Joulu

    Kentakilainen kakku – helppo kakku vaikka joulupöytään

  • 17.12.202111:29
    Joulu

    Markus Hurskaisen suklaa-taatelikakku

  • 20.12.201909:45
    Kuivakakku

    Täydellinen taatelikakku – Pirjo Nuotion helppo resepti