Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Punasipulipihvi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pihvit paistetaan mieluiten valurautapannussa. Ne tarjoillaan paistetun ja sitten liemessä keitetyn punasipulin kera. Valitse tähän ruokalajiin hyvin marmoroitua lihaa.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 500 g pihvilihaa
  • 6 punasipulia, paksuiksi renkaiksi viipaloituna
  • 3 rkl voita
  • suolaa ja valkopippuria
  • 2 dl lihalientä (kuutiosta)
  • persiljaa
  • keitettyjä perunoita

Valmistusohje

1. Laita perunat kiehumaan. Kuori sipulit ja viipaloi paksuiksi renkaiksi. Paista sipulit voissa keskilämmöllä n. 5 minuuttia, kunnes ne ovat kiiltäviä ja hieman ruskistuneita. Kaada päälle liemi ja keitä kokoon pari minuuttia. Laita sivuun.

2. Leikkaa lihasta 4 pihviä. Nuiji ne kevyesti nyrkein tai lihanuijalla. Mausta molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Ruskista voissa 3-4 minuuttia molemmin puolin.

3. Asettele pihvit vadille tai lämpimille lautasille. Kuumenna sipuli kiehuvaksi ja kaada pihvien päälle. Ripottele päälle hienonnettua persiljaa, tarjoile heti keitettyjen perunoiden kera.

Lisää aiheesta:

Merimiespihvit naudan sisäpaististaSipulipihvitPannupihvi ja sipuliliemiHöyrylaivapihvitSuutarinlaatikkoRydbergin pihvi keltuaisella
NaudanlihapihviKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Naudanlihapihvi
  • 24.04.202008:55
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Pihvin paistaminen – näin paistat täydellisen naudan sisäfileepihvin Kari Aihisen opeilla

  • 27.01.202012:40
    Wieninleike

    Wieninleike – Kari Aihisen helppo resepti vastustamattomaan klassikkoruokaan

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Sipulipihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Punasipulipihvi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Suutarinlaatikko