Kuori ja raasta punajuuret hienolla terällä. Sulata suklaa. Sekoita jauhot, suola ja sooda keskenään. Vatkaa sokeri, voi ja kananmunat kuohkeaksi monitoimikoneessa (noin 5 minuuttia). Lisää sulatettu suklaa joukkoon. Lisää piimä, punajuuret ja jauhoseos taikinaan.
Voitele ja jauhota tai vuoraa leivinpaperilla 2 irtopohjavuokaa. Jaa taikina vuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa 40-50 minuuttia. Kokeile tikulla kakun keskeltä onko taikina kypsää. Jos taikinaa tarttuu tikkuun, jatka paistamista 5-10 minuuttia ja kokeile uudelleen. Jäähdytä .
Vatkaa kermavaahto kuohkeaksi. Vatkaa tuorejuusto notkeaksi. Sekoita joukkoon tomusokeri ja suola. Kääntele kermavaahto varovasti tuorejuustoseoksen joukkoon.