Punainen spagetti bolognese
Punainen spagetti bolognese maistuu perheen pienimmillekin. Tarjoile kastike keitetyn spagetin ja parmesaanin kanssa.
Ainekset
- 400 g paistijauhelihaa
- 2-3 punajuurta
- 1 sipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- 0,5 dl tomaattipyreetä
- 1 prk (400-500 g) tomaattimurskaa
- n. 2 dl punaviiniä tai vettä
- 2 lihaliemikuutiota
- 0,5 tl timjamia
Lisäksi
- 400 g spagettia
- 1-2 dl parmesaania
Valmistusohje
Ruskista jauheliha pannulla ja raasta joukkoon punajuuret. Hienonna sekaan myös sipulit. Anna punajuuren ja sipulin pehmetä. Lisää pannulle tomaattipyree ja –murska sekä neste. Mausta ja anna hautua. Tarjoile kastike keitetyn spagetin ja parmesaanin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka