Mainos
Mainos

Vauhtia perinteiseen soppaan punaviinietikalla!

4 annosta

  • 1 sipuli
  • pala (200 g) valkokaalia
  • 2 (300 g) punajuurta
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 l vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 laakerinlehti
  • 2 perunaa
  • 250 g nakkeja
  • 1 maustekurkku
  • 2 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
  • 1 tl timjamia
  • suolaa

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Hienonna sipuli, suikaloi kaali ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi. Kuullota aineksia hetki öljyssä ja lisää vesi, kasvisliemikuutio sekä laakerinlehti.

Keitä 10–15 minuuttia, eli kunnes kaali on pehmennyt. Kuutioi perunat ja lisää ne keittoon.

Keitä kunnes perunakuutiot ovat kypsiä. Paloittele nakit, kuutioi maustekurkku ja lisää ainekset keittoon. Mausta punaviinietikalla, timjamilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa kuumana tuoreen leivän kanssa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.