Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Punainen nakkikeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Vauhtia perinteiseen soppaan punaviinietikalla!

4 annosta

  • 1 sipuli
  • pala (200 g) valkokaalia
  • 2 (300 g) punajuurta
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 l vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 laakerinlehti
  • 2 perunaa
  • 250 g nakkeja
  • 1 maustekurkku
  • 2 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
  • 1 tl timjamia
  • suolaa

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Hienonna sipuli, suikaloi kaali ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi. Kuullota aineksia hetki öljyssä ja lisää vesi, kasvisliemikuutio sekä laakerinlehti.

Keitä 10–15 minuuttia, eli kunnes kaali on pehmennyt. Kuutioi perunat ja lisää ne keittoon.

Keitä kunnes perunakuutiot ovat kypsiä. Paloittele nakit, kuutioi maustekurkku ja lisää ainekset keittoon. Mausta punaviinietikalla, timjamilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa kuumana tuoreen leivän kanssa.

Lisää aiheesta:

Aito stroganoff – venäläisten liharuokien klassikkoPunakaali omenallaSahramikeitto simpukoillaPunajuurikeitto Moskovan tapaanBurgundinpataMinestronekeitto ruispastasta
MakkarakeittoPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Makkarakeitto
  • 08.09.202108:55
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Paras makkarakeitto Kari Aihisen tapaan

  • 16.11.202011:45
    Keitot

    Helppo ja maukas nakkikeitto: Samulin nakkikeitto pikaliemellä

  • 15.04.202012:28
    Reseptit

    Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti

  • 30.01.202009:30
    Vihannekset

    Nakkikeitto huippukokki Jaakko Impiön tapaan

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Juustoinen siskonmakkarakeitto