Punainen gazpacho

COLOURBOX_tomaatti
Colourbox.com

Gazpacho-keitto on todellinen kesäklassikko. Resepti on poimittu Alex Niemisen ja Riikka Sukulan Vege-kirjasta.

Ainekset:

  • 1 1/2 kurkkua
  • 1 varsisellerin varsi
  • 1 hopeasipuli
  • 3 isoa tomaattia
  • suolaa
  • pippuria
  • valkoviinietikkaa
  • muutama tippa tabascoa

Valmistusohje

Pilko kaikki vihannekset ja pane ne tehosekoittimeen mausteiden kanssa. Soseuta keitoksi. Anna vetäytyä 30 minuttia ennen tarjoilua. Keitto on parhaimmillaan yön yli jääkaapissa levättyään.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!