Punainen gazpacho
Julkaistu
Gazpacho-keitto on todellinen kesäklassikko. Resepti on poimittu Alex Niemisen ja Riikka Sukulan Vege-kirjasta.
Ainekset:
- 1 1/2 kurkkua
- 1 varsisellerin varsi
- 1 hopeasipuli
- 3 isoa tomaattia
- suolaa
- pippuria
- valkoviinietikkaa
- muutama tippa tabascoa
Valmistusohje
Pilko kaikki vihannekset ja pane ne tehosekoittimeen mausteiden kanssa. Soseuta keitoksi. Anna vetäytyä 30 minuttia ennen tarjoilua. Keitto on parhaimmillaan yön yli jääkaapissa levättyään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti