Mainos
Mainos

Possupyyt sinappikastikkeessa

Sinappikastike antaa pyille lisämakua. Jauhelihapyyt voit valmistaa yhtä hyvin myös naudan- ja hirvenlihasta.

Neljälle

  • 600 g vähärasvaista sikajauhelihaa
  • suolaa ja pippuria
  • 3 munankeltuaista
  • 1 rkl vaaleaa dijonsinappia
  • 2 dl kermaa

Kastike

  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • 2-3 dl vaaleaa lihalientä
  • 2 dl kermaa
  • tilkka soijaa
  • ½ rkl dijonsinappia
  • ½ dl persiljasilppua
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Sekoita jauhelihaan ensin suola ja pippuri, sitten muut ainekset.

2. Muotoile mureketaikinasta munankokoisia pyöryköitä ja paista ne hitaasta kypsiksi voissa pannulla keskilämmöllä.

3. Kastike: Kuullota voi ja jauho, lisää lihaliemi ja kerma vähitellen ja sekoittaen, keitä 10 minuuttia. Mausta kastike soijalla ja sinapilla. Kaada kastike pyitten päälle ja sirottele persiljasilppua päälle.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.