Portviinipäärynät

Ranskalaista makua.

Neljälle

  • 4 päärynää, puolikkaina
  • mantelilastuja

Liemi

  • 2 dl portviiniä
  • 2 dl vettä
  • 1 dl kidesokeria
  • 3 mausteneilikkaa

Valmistusohje

1. Sekoita liemi kattilassa ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää päärynänpuolikkaat ja keitä sopivan pehmeiksi.

2. Nosta päärynät liemestä ja keitä liemi kokoon kunnes puolet on jäljellä. Paahda mantelit kuivassa pannussa.

3. Kaada viiniliemi päärynöille, koristele mantelilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja