Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Porsasstroganov

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Stroganov vie kielen mennessään. Smetana toimii tässä ruuassa mainiosti.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Ainekset

  • 600 g porsaanlihasuikaleita
  • 1 sipuli
  • 4 rkl tomaattipyreetä
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • ½ l vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1 prk smetanaa
  • 1 maustekurkku
  • öljyä
  • mustapippuria
  • perunoita tai makaronia

Valmistusohje

Ruskista lihasuikaleet ja leikattu sipuli pannulla tai padassa. Lisää tomaattipyree, jauhot ja leikattu valkosipuli lihojen päälle.

Kaada vesi koko ajan sekoittaen mukaan pataan ja mausta liemikuutiolla. Anna hautua vartista puoleen tuntiin, kunnes liha on murean pehmeää.

Lisää lopussa smetana ja kuutioitu maustekurkku.

Tarjoa lisäkkeenä keitettyjä perunoita, muusia tai makaronia.

Lisää aiheesta:

Italialainen lammaspataItalialainen paistiPörköltUnkarilainen lihapata eli pörköltJauhelihapata juureksillaJauhelihapata
PorsaanlihapataKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanlihapata
  • 14.01.202213:58
    Kari Aihinen

    Kari Aihisen mureaksi haudutettua porsaan uunilihaa

  • 10.09.202114:55
    Kassler

    Farangin karamellipossu eli rapeaa possua, palmusokerikaramellia ja riisiviinietikkaa

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Itämainen kinkkupata

  • 18.02.201300:00
    Kanapata

    Klassinen pot-au-feu

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Ylikypsää possua ja lämmintä kasvispaistosta