Porsaanlihapata ananaksella
Julkaistu
Porsaanliha ja ananas menevät padassa ”naimisiin”, kuten kokit sanovat. Niin hyvin maut nimittäin sopivat yhteen. Tarjoile jasmiiniriisin kera.
Neljälle
- 500 g luutonta porsaanlihaa
- 2 keltasipulia, lohkoina
- 1 ½ rkl vehnäjauhoja
- 2 dl lientä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 3 tl vaaleaa dijonsinappia
- 1 dl kuohukermaa
- 1 prk ananaspaloja
- ½ dl hienonnettua persiljaa
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuutioi lihat. Ruskista liha ja sipuli ja laita pataan. Puuteroi päälle jauhot, mausta ja lisää liemi.
2. Keitä hiljalleen 15 minuuttia. Lisää sinappi ja kerma ja keitä vielä 10 minuuttia.
3. Lisää ananas ja persilja. Tarjoile riisin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan