Porsaanlapapata
Julkaistu
Lihatiskiltä löytää usein pieniä, hienoja porsaan lapapaisteja. Hintansa arvoista ja mureaa lihaa, jota voit käyttää viipaleina grillillä, tai padassa, kuten tässä reseptissä.
Neljälle
- noin 600 g porsaanlapaa, kuutioina
- 1 pieni purjo, viipaleina
- 2 porkkanaa, viipaleina
- noin 10 pientä uutta perunaa
- 1 tl rosmariinia
- ½ tl timjamia
- 6 katajanmarjaa
- ½ liemikuutio + 1 dl vettä
- persiljaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Paista lihoja padassa hetki, lisää sitten kaikki vihannekset ja huolellisesti harjatut perunat. Mausta.
2. Kaada pohjalle hieman lientä ja hauduta hiljalleen kunnes perunat ovat kypsiä. Ripottele päälle persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Pika bébét
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan