Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Porsaanlapapata

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • noin 600 g porsaanlapaa, kuutioina
  • 1 pieni purjo, viipaleina
  • 2 porkkanaa, viipaleina
  • noin 10 pientä uutta perunaa
  • 1 tl rosmariinia
  • ½ tl timjamia
  • 6 katajanmarjaa
  • ½ liemikuutio + 1 dl vettä
  • persiljaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Paista lihoja padassa hetki, lisää sitten kaikki vihannekset ja huolellisesti harjatut perunat. Mausta.

2. Kaada pohjalle hieman lientä ja hauduta hiljalleen kunnes perunat ovat kypsiä. Ripottele päälle persiljaa.

Lisää aiheesta:

Pata porsaankääryleilläPot au feu lampaastaSianlihamakkarapataSianlihamakkarapata kaalin keraRuotsalainen kalopsiGrillivartaat porsaanfileestä
PorsaanlihapataPääruoatLiharuoka

Lihatiskiltä löytää usein pieniä, hienoja porsaan lapapaisteja. Hintansa arvoista ja mureaa lihaa, jota voit käyttää viipaleina grillillä, tai padassa, kuten tässä reseptissä.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanlihapata
  • 14.01.202213:58
    Kari Aihinen

    Kari Aihisen mureaksi haudutettua porsaan uunilihaa

  • 10.09.202114:55
    Kassler

    Farangin karamellipossu eli rapeaa possua, palmusokerikaramellia ja riisiviinietikkaa

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Itämainen kinkkupata

  • 18.02.201300:00
    Kanapata

    Klassinen pot-au-feu

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Ylikypsää possua ja lämmintä kasvispaistosta