Porsaankyljykset
Tuhdit porsaankyljykset riisisalaatin kera tarjottuna ovat täydellinen tarjottava viikonlopun herkkupäivälliselle. Kutsu ystävät koolle nauttimaan tästä helposta ja maittavasta ateriakokonaisuudesta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 porsaankyljystä
- suolaa
- pippuria
- 4 lehteä salviaa
- 4 rkl juustoraastetta
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
Paista kyljyksiä kummaltakin puolelta öljyssä, jotta saat niihin kauniin värin. Mausta kyljykset kummaltakin puolelta suolalla ja pippurilla ja asettele ne uunivuokaan. Laita kullekin kyljykselle salvianlehti ja ruokalusikallinen juustoraastetta.
Paista kyljyksiä 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Meksikolainen papukeitto
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka