Porsaankyljykset lihamestarin tapaan
Pannulla käyneet possukyljykset, cote du porc, maistuvat kotoisasti suolakurkkutikkujen ja perunamuusin kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 4 porsaankyljystä
- suolaa
- valkopippuria
- vehnäjauhoja
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl voita
- ½ dl valkoviiniä
- 2 tl dijoninsinappia
- 2 rkl timjaminlehtiä
- 1 ½ dl ranskankermaa
- 1 ½ dl suolakurkkuja tulitikuiksi leikattuna
Valmistusohje
Mausta kyljykset suolalla ja valkopippurilla. Jauhota kyljykset kevyesti ja paista ensin öljyssä. Lisää voi ja paistele vielä väriä pintaan molemmin puolin.
Nosta kyljykset pois pannulta.
Kaada ylimääräiset rasvat pannusta pois. Huuhdo paistinpannu lorauksella valkoviiniä ja kiehauta alkoholi pois. Lisää pannulle sinappi, timjaminlehdet ja ranskankerma. Laita kyljykset pannulle kastikkeeseen ja anna hautua tovi.
Laita kyljykset ja kastike vuokaan ja laita päälle vielä ohuita suolakurkkutikkuja.
Tarjoa kyljykset perunamuusin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Harri Syrjäsen inkiväärishotti