Porsaankyljykset lihamestarin tapaan
Pannulla käyneet possukyljykset, cote du porc, maistuvat kotoisasti suolakurkkutikkujen ja perunamuusin kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 4 porsaankyljystä
- suolaa
- valkopippuria
- vehnäjauhoja
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl voita
- ½ dl valkoviiniä
- 2 tl dijoninsinappia
- 2 rkl timjaminlehtiä
- 1 ½ dl ranskankermaa
- 1 ½ dl suolakurkkuja tulitikuiksi leikattuna
Valmistusohje
Mausta kyljykset suolalla ja valkopippurilla. Jauhota kyljykset kevyesti ja paista ensin öljyssä. Lisää voi ja paistele vielä väriä pintaan molemmin puolin.
Nosta kyljykset pois pannulta.
Kaada ylimääräiset rasvat pannusta pois. Huuhdo paistinpannu lorauksella valkoviiniä ja kiehauta alkoholi pois. Lisää pannulle sinappi, timjaminlehdet ja ranskankerma. Laita kyljykset pannulle kastikkeeseen ja anna hautua tovi.
Laita kyljykset ja kastike vuokaan ja laita päälle vielä ohuita suolakurkkutikkuja.
Tarjoa kyljykset perunamuusin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat kalkkunawrapit